Ramen en deuren van hout

Kiezen voor ramen en deuren regio Berchem van hout is kiezen voor een nobel materiaal met karakter.

Bij ons zit u goed voor onder meer

  • Het plaatsen van ramen (met dubbel glas) en alle soorten deuren: binnen-, voor-, en achterdeuren. Ook schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden.
  • De restauratie van antieke of andere deuren

Ramen zijn deuren bepalend voor het uitzicht én het comfort van uw woning. Dat uitzicht wordt bepaald door de vorm van de raam- en deurprofielen, maar ook door hun structuur en hun kleur. Ramen en deuren hebben eveneens een invloed op de isolatie en de winddichtheid van uw huis en spelen ook een belangrijke rol tegen inbraken. Met onze ramen en deuren combineren wij stijl, comfort, veiligheid, energiezuinigheid.

Advies 

Omdat de kleur van uw buitenschrijnwerk, naast de vorm en de materiaalkeuze, zo bepalend is voor het uitzicht van een woning, kiest u best precies die kleur die perfect past bij uw stijl, uw woning en de omgeving van uw woning. Ook hierbij kunnen wij u adviseren!

Deuren

Klassiek of modern? Met of zonder zij- of bovenlicht? Afgewerkt met decoratieve deurpanelen of bekledingsprofielen? Bij ons kan het allemaal.

Ramen

Ons houten schrijnwerk wordt volledig op maat gemaakt. Houten ramen komen tot hun recht in hedendaagse, moderne of pastorijwoningen dankzij het kwalitatief hoogstaand vakmanschap.

Wil u graag een gratis offerte ontvangen? Heeft u vragen of wil u een afspraak met ons maken? Twijfel dan niet ons te contacteren!

Klik hier voor uw gratis offerte

Back to Top