Uw schrijnwerkerij in Berchem

Als het van hout is, kunnen wij het maken. Voor zowel binnenschrijnwerkerij als buitenschrijnwerkerij kunt u op ons een beroep doen. Wij leveren maatwerk voor uw veranda, garagepoort, dakconstructie, meubelen en zo veel meer.

Onze diensten omvatten alles wat met schrijnwerkij regio Berchem te maken heeft. Of het nu gaat om het vervaardigen van meubelen, het plaatsen van ramen en deuren, vloeren, plafonds, wanden of keldertrappen, of het inrichten van winkels: V.B. Renovatie weet van aanpakken en gaat voor perfect afgewerkt maatwerk. Ook voor het vellen van bomen bent u bij ons aan het juiste adres.

Over V.B. renovatie

V.B. Renovatie is een familiebedrijf dat al sinds de jaren 1920 bestaat en generaties lang het vak van vader op zoon doorgeeft. De meeste klanten weten ons te vinden dankzij mond-aan-mondreclame. Dat is ook geen wonder: wij gaan voor een persoonlijke, klantgerichte aanpak. Van een offerte opmaken tot een perfect afgewerkt eindproduct: alles wordt door eenzelfde persoon gedaan. Het advies krijgt u er gratis bovenop.

Wij werken flexibel en respecteren uw wensen en deadlines. Voor dringende gevallen zijn wij steeds bereikbaar. Uw vertrouwen winnen door u de beste diensten te leveren, is ons doel. Wij werken vooral in de regio Antwerpen, al gaan we voor grotere werken met veel plezier wat verder van huis.

Contact opnemen

Neem zeker een kijkje bij onze foto’s om een idee te krijgen van wat wij zoal in onze mars hebben. In onze webshop kan u onder andere handgemaakte meubelen en brandhout kopen.

Nog vragen? U had graag een gratis offerte ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

V.B. Renovatie - Berchem - Foto’sV.B. Renovatie - Berchem - Foto’sV.B. Renovatie - Berchem - Foto’sV.B. Renovatie - Berchem - Foto’s

Klik hier voor uw gratis offerte

Back to Top